NANOSHOP

NANOSHOP съчетава научноизследователска и развойна дейност в областта на нанотехнологиите и собствено технологично усъвършенствано текстилно производство с дългогодишна традиция. Ние сме специалисти в производството на трайно антибактериални облекла, т.е. трайно без мирис, изработени от висококачествени прежди, предимно от полипропилен, съдържащи активни наночастици директно във влакното. 

НИЕ СМЕ ЧЕШКИ РАЗРАБОТЧИК, ПРОИЗВОДИТЕЛ И ТЪРГОВЕЦ НА ДРЕБНО НА ФУНКЦИОНАЛНИ ОБЛЕКЛА ОТ ВИСОК КЛАС

Ние предлагаме на пазара и продължаваме да разработваме революционни продукти, сред които се открояват термоизолационни облекла, антибактериални трикотажни изделия, бельо, функционално бельо, шалове, драперии, а също и чорапи под собствените ни марки agtive® и nanosox®. Всички наши продукти се произвеждат в Чешката република, а високата им потребителска стойност гарантира дългосрочната им и безпроблемна употреба. 

Вашата пълна удовлетвореност е наша основна цел. За нас е чест и ангажимент да ви обличаме...

 


плетка от наноагенти

  • съдържа сребърни (Ag) наночастици
  • за всички дейности
  • за активни хора
  • подходящи за здравето и хигиената
  • не се притеснява от продължително носене
  • облеклата са здрави, добре изработени и не се развалят
  • щадящи околната среда и енергията
  • проектираме по мярка и се грижим за вас след продажбата

Funkční prádlo

 


 

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Продуктите agtive® и nanosox® са изработени от уникални текстилни наноматериали и имат революционни свойства. Тяхната постоянна антимикробна и антибактериална функция поддържа среда без миризми и вие ще имате дълготрайно усещане за хигиенична чистота. Нашите продукти остават без мирис в продължение на няколко дни носене и затова не е необходимо да се перат след всяка употреба. Благодарение на висококачествените продукти винаги ще се чувствате максимално комфортно и сухо, защитени от бактерии, пот и миризми за дълго време.

 


  

Функционално бельо

Прилепналото многофункционално бельо agtive®е предназначено за тези, които искат да запазят тялото си сухо за дълго време, трябва бързо да отвеждат потта от кожата и да поддържат топлинен комфорт. Подходящ е не само за спорт, но и за работа, свободно време и пътуване. Анатомично проектираното бельо NanoBodix® използва уникална технология. Той е изработен от полипропилен или полиестер, съдържащ сребърни наночастици, които са по-подходящи за отвеждане на потта от тялото, отколкото естествените текстилни материали.

NanoSox

 


 

Антибактериални чорапи

Произвеждаме и функционални антибактериални чорапи със собствената си марка nanosox®. Благодарение на уникалните си свойства тези анатомично оформени чорапи и наколенки са подходящи за взискателни работни дейности, но също така и за ежедневно носене по време на спорт, пътуване или туризъм. Те съдържат сребърни наночастици, са антибактериални и противогъбични, потискат действието на бактериите, не дразнят, не предизвикват алергични реакции и предотвратяват миризмата на краката.

 


B2B

 

Търговия на едро (B2B)

Знаем, че към дейността на търговеца на едро има големи изисквания. Вашите клиенти очакват прецизност, качество и конкурентни цени. Знаем също, че надеждният производител, който доставя навреме, поддържа стоки на склад и има прозрачна ценова политика, е от голяма полза за вашия бизнес. Ние сме такъв производител. Свържете се с нас.

 


 

Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk