Установяване на претенция

Номер на фактурата:
Въведете името на продукта, за който се подава жалба
Вашите данни:
Въведете лице за контакт
Въведете улицата и описателния номер
Въведете името на общината (града)
Въведете пощенския код на общината (града)
Въведете номера на мобилния си телефон, за предпочитане в международен формат, напр. +420700100234

Rекламации - замяна или връщане на стоки

Ако стоките са пристигнали при вас без повреди, но не сте доволни от тяхното качество или размер, моля, свържете се с нас чрез формуляра за рекламация или по имейл. Гордеем се, че доставяме стоки с най-високо качество от подбрани материали, произведени от хора в Чешката република, но най-важното за нас е вашето пълно удовлетворение от покупката. Винаги можем да се договорим индивидуално за замяна или възстановяване на сумата - дори и след законоустановения 14-дневен срок.

  • 30 дни за връщане или замяна на артикули за БЕЗПЛАТНО - можете да тествате всичко внимателно

  • Просто изпратетеформуляр за жалба или имейл - не забравяйте да посочите всички подробности, особено номера на поръчката и желанията си.

  • Безплатна доставка за връщане - поискайте от нас код за доставка за връщане, за да върнете продукта

  • Занесете пратката в най-близкия пункт за доставка на службата за колетни пратки и съобщете кода на оператора. Не се нуждаете от друга информация.

  • Безплатна доставка - новоизбраните стоки ще ви бъдат изпратени за наша сметка

  • Бързина - в рамките на 5 работни дни от получаването на върнатата стока изпращаме нова по ваш избор

 

Нашият център за обслужване на клиенти е винаги на ваше разположение, ако смятате, че нещо не е съвсем наред, или ако просто искате съвет.

 

Преди да опаковаме стоките, ги проверяваме внимателно, но може да се случи те да бъдат повредени при транспортирането, поръчката да бъде объркана или поръчаните от вас стоки просто да не ви подхождат.
Ако възникне такава ситуация, моля, попълнете формуляра.
Искаме да сте максимално удовлетворени и ще се съобразим с вас, дори ако вината не е наша.

Лично събиране в нашите помещения в Бърно

Ще се радваме, ако проверите съдържанието на поръчката си в нашия магазин, когато я вземете лично. Всички несъответствия могат да бъдат отстранени на място. Ако установите, че нещо липсва или е изгубено след получаването, моля, попълнете формуляра за оплакване или напишете имейл. Персоналът за обслужване на клиенти с удоволствие ще уреди всичко с вас.  

Доставка на стоки чрез куриер и вземане от пунктове за събиране

Очевидни повреди, открити при получаване

Ако още при получаването забележите повредена опаковка, не приемайте пратката и се свържете с нас чрез формуляра за оплакване или по имейл. Незабавно ще организираме нова пратка за вас (разбира се, ще платите пощенските разходи само веднъж) и ще се погрижим за рекламацията.

Ако бързате, моля, отбележете всички дефекти в товарителницата с куриера и приемете пратката. Моля, запазете оригиналната опаковка - тя ще ни е необходима за следващата процедура по рекламация, която ще извършим ние. В този случай ви молим да попълните формуляра за жалба или да ни изпратите имейл.

Скрити повреди, открити след приемането

Повредите по пратката може да станат видими едва след като я получите - например, ако е мокра или ако крехки стоки са се счупили при транспортирането. В такъв случай попълнете формуляра за жалба или ни изпратете имейл възможно най-скоро. Ние ще организираме доставката на новите стоки и ще започнем да решаваме проблема с рекламацията с превозвача. Моля, не забравяйте да ни изпратите обратно оригиналната опаковка и повредените стоки - те ще са ни необходими за рекламацията.

Замяна на стоки / липсващи стоки

Ако след получаването на стоките сте установили, че в пакета ви липсва нещо или има излишни количества, се извиняваме за това. Достатъчно е да попълните формуляра за жалба или да напишете имейл и ние ще поправим всичко за своя сметка. В случай че случайно сте поръчали нещо допълнително, не е проблем да ни изпратите стоките обратно и ние ще ви възстановим парите.

 

Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk