Новост през 2023 г

Решихме да оставим на клиентите си да преценяват дали цените съответстват на стойността, качеството и характеристиките на продуктите. Поради това от началото на 2023 г. не посочваме нивото на нормалната цена и размера на отстъпката. Има само една продажна цена за продукта.
За нашите редовни клиенти предлагаме програма за лоялност. Като се регистрирате и влезете в профила си, можете да се възползвате от намалени цени, кредити за всяка покупка, възможност да използвате кредитите като отстъпка при покупка и специални промоции и оферти

Под натиска на инфлацията и нарастващите цени на материалите, особено на мериносовата вълна, бяхме принудени да коригираме цените на нашите продукти. Само гамата MERINO претърпява големи промени, докато цените на другите продукти са леко коригирани или остават непроменени.

Електронният магазин вече е преведен на 14 езика и достига до клиенти от цяла Европа. Предлагаме продуктите си и чрез пазари като Mall, Allegro, Alza и подготвяме eMag, Kaufland и други.

Подготвяме интересни новини и постепенно ще допълваме офертата си.

В момента тече производството на продукти за зимния сезон от сериите TERMO и MERINO. Следва гащеризон Ribano. След това пролетната поредица от програми PRO и TOP. Преди лятото ще добавим и сериите COOL и GOLF.

През декември пътешественикът Станда Тикал, оборудван с нашите продукти, отиде на края на света през Галапагоските острови до Огнената земя. Той със сигурност ще провери дрехите внимателно. След завръщането си той ще сподели с нас впечатленията си от пътуването.

Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk