NANO шарф многофункционален .сив

Многофункционален шал AGTIVE® NANO (тръба за врата) с широк спектър от приложения и отлични антибактериални свойства. Можете да го перете многократно, без да губи свойствата си.... 
: 15.43 BGN (-0%)
12.75 BGN 
> 5 ks
15.43 BGN
ks
: AG_MFS_gy
:

NANO шарф многофункционален

Многофункционален шал AGTIVE® с широк спектър от приложения и отлични антибактериални свойства.Можете да го перете многократно, без да губи свойствата си.

Анатомично проектирани и пригодени облекла и аксесоари за мъже, жени и деца. Кройката е максимално адаптирана към формата на тялото, като запазва добре формата и силуета. Той е изработен от плетен фин полипропилен, съдържащ сребърни наночастици. Тя отвежда потта, осигурявайки оптимален топлинен комфорт по време на спорт, работа и почивка, но също така и удобно пътуване и усещане за чистота за дълго време.

Функционален шал за всички, които обичат спорта и физическите дейности или пътуват. Подходящ е и за всички физически дейности на открито, пътувания или разходки.

Използваното фино влакно NanoAgent е неабсорбиращо, като по този начин отвежда потта към повърхността на плетивото, не охлажда кожата и осигурява топлинен комфорт на тялото ви. Активните съставки, т.е. сребърни/цинкови йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии.

Наночастиците - сребърни/цинкови йони, съдържащи се директно във влакната на полипропиленовата/полиестерната плетка, осигуряват постоянна защита срещу бактерии и вируси.

Среброто и цинкът активно намаляват растежа на бактериите и по този начин осигуряват постоянна и дълготрайна защита от миризми.

Не е необходимо да миете нашите продукти след всяка употреба и по този начин активно допринасяте за опазването на околната среда :)

mADE IN CZ - Ръчно изработени в Чешката република

Използван материал NanoAgent

85% - 100% полипропилен
85% - 100% полиестер, микрополиестер
0% - 15% еластан

възможни добавки за допълване на свойствата на трикотажа:

0% - 20% мериносова вълна
0% - 50% памук

Той съдържа наноAg - наночастици сребро или наноZn - наночастици цинк и следователно постоянна и необратима защита срещу бактерии и последваща миризма.Тя ще ви осигури усещане за чистота за дълго време.

Участваме в разработването на нови варианти, а след това и на нови продукти за все по-сложни облекла и аксесоари.  

 

Технически подробности:

Той също така активно унищожава устойчивите бактерии и по този начин предотвратява образуването на миризми. Той е изработен от приятен и лек материал, съхне бързо и е устойчив на петна. Материалът е 9 пъти по-здрав от памука, което го прави устойчив на механично износване. Използването на плоски шевове и цялостната висококачествена изработка придават на бельото висока издръжливост и полезност. Не е необходимо да миете след всяка употреба - така че пестите време и портфейл.

 • активно убива дори резистентни бактерии
 • предотвратява образуването на миризми
 • прилепнала анатомична кройка
 • плоски шевове без пресоване
 • удобен и лек материал
 • отвежда потта и не изстива
 • бързосъхнещи и устойчиви на замърсяване
 • устойчивост на механично износване
 • 9 пъти по-здрав от памука
 • висока издръжливост и полезност
 • не е необходимо да се мие след всяка употреба


Използване:

Подходящ за: ежедневно носене, спортни дейности, пътуване и всички други дейности през цялата година, предназначен за носене под функционално облекло, но също и под облекло за работа, в офиса и при пътуване.

Препоръчваме да носите продуктите NanoAgent като първи слой всеки ден - при всякакви метеорологични условия и при всякаква физическа активност.

Материал
100~180g/m2 - >50% полиестер, >40% полипропилен Ag+, <10% еластан
Стандартен
CSN EN 14683 + AC, тестван по ISO 10993-5, сертифициран по CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Произход
Ръчна изработка в Чешката република
Шалове шалове

Шалове шалове

Функционални аксесоари за дрехи

Шалове

 

NANO шарф многофункционален

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
BGN
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk