NANO шарф многофункционален .сив

Многофункционален шал AGTIVE® NANO (тръба за врата) с широк спектър от приложения и отлични антибактериални свойства. Можете да го перете многократно, без да губи свойствата си.... 
: 15.91 BGN (-0%)
13.15 BGN 
> 5 ks
15.91 BGN
ks
: AG_MFS_gy
:

NANO шарф многофункционален

Многофункционален шал AGTIVE® с широк спектър от приложения и отлични антибактериални свойства.Можете да го перете многократно, без да губи свойствата си.

Анатомично проектирани и пригодени облекла и аксесоари за мъже, жени и деца. Кройката е максимално адаптирана към формата на тялото, като запазва добре формата и силуета. Той е изработен от плетен фин полипропилен, съдържащ сребърни наночастици. Тя отвежда потта, осигурявайки оптимален топлинен комфорт по време на спорт, работа и почивка, но също така и удобно пътуване и усещане за чистота за дълго време.

Функционален шал за всички, които обичат спорта и физическите дейности или пътуват. Подходящ е и за всички физически дейности на открито, пътувания или разходки.

Използваното фино влакно NanoAgent е неабсорбиращо, като по този начин отвежда потта към повърхността на плетивото, не охлажда кожата и осигурява топлинен комфорт на тялото ви. Активните съставки, т.е. сребърни/цинкови йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии.

Наночастиците - сребърни/цинкови йони, съдържащи се директно във влакната на полипропиленовата/полиестерната плетка, осигуряват постоянна защита срещу бактерии и вируси.

Среброто и цинкът активно намаляват растежа на бактериите и по този начин осигуряват постоянна и дълготрайна защита от миризми.

Не е необходимо да миете нашите продукти след всяка употреба и по този начин активно допринасяте за опазването на околната среда :)

mADE IN CZ - Ръчно изработени в Чешката република

Използван материал NanoAgent

85% - 100% полипропилен
85% - 100% полиестер, микрополиестер
0% - 15% еластан

възможни добавки за допълване на свойствата на трикотажа:

0% - 20% мериносова вълна
0% - 50% памук

Той съдържа наноAg - наночастици сребро или наноZn - наночастици цинк и следователно постоянна и необратима защита срещу бактерии и последваща миризма.Тя ще ви осигури усещане за чистота за дълго време.

Участваме в разработването на нови варианти, а след това и на нови продукти за все по-сложни облекла и аксесоари.  

 

Технически подробности:

Той също така активно унищожава устойчивите бактерии и по този начин предотвратява образуването на миризми. Той е изработен от приятен и лек материал, съхне бързо и е устойчив на петна. Материалът е 9 пъти по-здрав от памука, което го прави устойчив на механично износване. Използването на плоски шевове и цялостната висококачествена изработка придават на бельото висока издръжливост и полезност. Не е необходимо да миете след всяка употреба - така че пестите време и портфейл.

 • активно убива дори резистентни бактерии
 • предотвратява образуването на миризми
 • прилепнала анатомична кройка
 • плоски шевове без пресоване
 • удобен и лек материал
 • отвежда потта и не изстива
 • бързосъхнещи и устойчиви на замърсяване
 • устойчивост на механично износване
 • 9 пъти по-здрав от памука
 • висока издръжливост и полезност
 • не е необходимо да се мие след всяка употреба


Използване:

Подходящ за: ежедневно носене, спортни дейности, пътуване и всички други дейности през цялата година, предназначен за носене под функционално облекло, но също и под облекло за работа, в офиса и при пътуване.

Препоръчваме да носите продуктите NanoAgent като първи слой всеки ден - при всякакви метеорологични условия и при всякаква физическа активност.

Материал
100~180g/m2 - >50% полиестер, >40% полипропилен Ag+, <10% еластан
Стандартен
CSN EN 14683 + AC, тестван по ISO 10993-5, сертифициран по CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Произход
Ръчна изработка в Чешката република
Шалове шалове

Шалове шалове

Функционални аксесоари за дрехи

Шалове

 

NANO шарф многофункционален

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
BGN
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk