MERINO тениска дълъг ръкав .жени .XS .черно

Тениската AGTIVE® MERINO ще ви държи топло дори в много студено време, дори ако не извършвате никаква физическа дейност. # функционален | антибактериален | мерино | бързо съхнещ | нежелезен | устойчив на петна #... 
: 154.81 BGN (-25%)
95.93 BGN 
> 5 ks
116.08 BGN
ks
: MER_DTD_bk_XS
:

MERINO тениска дълъг ръкав .жени

Функционалната тениска NANO AGTIVE® MERINO ще ви държи топло дори в много студено време, дори ако не извършвате физическа дейност. # функционален | антибактериален | мерино | бързо съхнещ | нежелезен | устойчив на петна #

Облечете се топло. използваният материал съчетава две много важни изисквания за запазване на топлината на тялото ни в много студено време - долният слой от полипропиленови влакна незабавно отвежда потта от кожата, а горният слой от фина мериносова вълна осигурява необходимия топлинен комфорт. мериносовата вълна има отлична способност да изолира генерираната топлина. Той намира приложение, когато искате да ви е топло, въпреки че не извършвате много физическа дейност.

Функционално бельо за спорт, физически дейности в студено време или при пътуване с мотоциклет, когато температурите варират повече, например през пролетта и есента. Подходящ е и за всякакви леки дейности на открито, преходи или разходки в гората, лов и риболов.

Финото полипропиленово влакно, използвано от долната страна на плетивото, не е абсорбиращо, като по този начин отвежда потта към повърхността на плетивото, не охлажда кожата и спомага за осигуряване на топлинен комфорт на тялото. Активните вещества, т.е. сребърните йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии. Среброто активно намалява растежа на бактериите и по този начин осигурява постоянна и дълготрайна защита срещу миризми.

Вторият слой, изработен от фина мериносова вълна, служи за топлоизолация. Затова това бельо е подходящ избор за много студено и мразовито време.

Нашите продукти не се нуждаят от измиване след всяка употреба и по този начин активно допринасят за опазването на околната среда. :)

mADE IN CZ - Ръчно изработени в Чешката република


Поддръжка:

  • Спазвайте внимателно инструкциите върху етикетите на всеки продукт и ги третирайте съгласно показаните символи.
  • Използвайте вана за миене с температура макс. 40°C (104°F), по-високи температури могат да повредят дрехите. Нашите материали са антибактериални и устойчиви на петна, не е необходима по-висока температура.Ако дрехите са замърсени с прах, не отлагайте изпирането им, тъй като прахът уврежда структурата на влакната.
  • Препоръчва се дрехите да се перат от обратната страна, тъй като естетиката им ще се запази за по-дълго време.Перете ги отделно от други дрехи, тъй като текстурата им може да се повреди от циповете и металните части на други дрехи.
  • Използвайте обикновени перилни препарати, като най-добре действат течните перилни препарати без омекотител.Не оставяйте прането дълго време накиснато в перилния препарат.Не използвайте омекотител за тъкани. Омекотителят за тъкани образува филм върху отделните влакна, който възпрепятства антибактериалната функция и запушва капилярната система за отвеждане на потта.
  • Сушете дрехите, които висят свободно; те съхнат бързо поради това, че не са абсорбиращи; не използвайте сушилня или други нагревателни елементи.
  • Материалите, използвани за изработката на нашите облекла, не се мачкат, така че не е необходимо гладене.

 


Номерация и размери - дамски

Номериране (CZ)

30/32

34/36

38/40

42/44

46/48

50/52

52/54

54/56

56/58

Марк

XS

S

M

L

XL

XXL

3XL

4XL

5XL

Височина на тялото (cm)

160-164

164-168

168-172

172-176

176-180

180-184

184-188

184-188

184-188

Обиколка на гръдния кош (cm)

71-78

79-86

87-94

95-102

103-110

111-118

119-126

127-134

135-142

Обиколка на талията (cm)

53-60

61-68

69-76

77-84

85-92

93-100

101-108

109-116

117-124

Обиколка на седалката (cm)

81-88

89-96

97-104

105-112

113-120

121-128

129-136

137-144

145-152

 

Пол
D - Дамски
Серия
TERMO - за студено време
Материал
MERINO - 230 г/м2 - 54% мериносова вълна, 21% полиестер, 21% лиосел, 4% полиамид
Стандартен
Сертификат Oekotex Standard 100, антибактериален тест AATCC TM 100:2012, антивирусен тест ISO 18184:2019
Произход
Ръчна изработка в Чешката република
MERINO

MERINO

agtive® MERINO - функционално облекло за много студено време

Облечете се топло... Тази продуктова линия съчетава две много важни изисквания за поддържане на топлината на тялото ни в много студено време - комбинацията от материали в плетивото, конструирано с по-висок грамаж, запълващ профила на плетивото с малки въздушни пространства, които осигуряват топлоизолация, а високият дял на фина мериносова вълна ще осигури необходимия топлинен комфорт. Мериносовата вълна има отлична способност да изолира генерираната топлина. Ще намерите приложение на MERINO навсякъде, където трябва да ви е топло, дори и да не се занимавате с висока физическа активност.

Бельо с отлични топлоизолационни свойства благодарение на комбинацията от топла мериносова вълна, полиестер и други добавки. Той ще намери своето място навсякъде, където няма възможност за физическа активност, и в много студено време. Отличителният анатомичен дизайн и плоските шевове, които не притискат, повишават комфорта на потребителя.

Подходящ за: екстремно каране на ски, пътуване със зимен мотоциклет, работа в студено време, лов и риболов, зимни спортове и преходи, зимен туризъм и пребиваване на открито през зимата и в много студено време.

Използван материал:

Изработен от наноагент MERINO 230g/m2 (54% вълна Merino, 21% полиестер Thermo°Cool, 21% лиосел Tencel® C, 4% полиамид)

agtive MERINO

Дамски тениски и ризи

Дамски тениски и ризи

Дамски блузи с къс ръкав, блузи с дълъг ръкав, поло блузи

Функционални антибактериални тениски за жени

Тениските agtive® са особено подходящи за спорт на открито или повишена физическа активност, както и за удобно пътуване и тежки работни и други натоварвания.

Ефективните бактериостатични вещества се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии. 

Използването на плоски шевове и цялостната висококачествена изработка придават на бельото висока издръжливост и полезност. Не е необходимо да миете след всяка употреба - така че пестите време и портфейл.

 

Дамски ризи

Дамски ризи

Дамски потници и тениски

Функционални антибактериални потници и тениски за дами

Разтегливо и леко функционално бельо за всички активни жени.Финият бактериостатичен полиестерен микрофибър е допълнен от еластична ликра. Благодарение на гъвкавостта и изтънчената си кройка тя прилепва плътно към кожата, отвежда потта и поддържа оптимален топлинен комфорт на тялото. Анатомичната кройка леко оформя фигурата, като същевременно запазва дишането на плетивото.Предназначен е за носене под всички видове функционално облекло. Той ще ви съпътства във всичките ви дейности в спорта, работата, свободното време, а също и по време на пътуванията, където характеристиките му са най-ярки.

Удобен и лек материал за най-деликатните части на тялото. Той е устойчив на механично износване, а наночастиците активно унищожават бактериите и предотвратяват появата на миризми. Съвкупността от характеристиките му го прави идеален избор за всеки ден... След употреба продуктът не се нуждае от незабавно пране, което ще оцените най-вече по време на бизнес пътуванията или почивката си.

MERINO тениска дълъг ръкав .жени

Имейл, на който ще получите отговор
Въведете телефонен номер за връзка
Вашето желание, поне 3 символа
Обратно в магазина
Мониторинг на продукта
Въведете условията и имейла, на който искате да изпратите съобщението, когато тези условия са изпълнени
BGN
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk