NANO.MED.CLEAN филтър 99,9% - Опаковка: 3 бр

NANO филтри.MED.ЧИСТОТА 99,9% - защита срещу вируси, бактерии, алергено-смог.... 
: 5.35 BGN (-0%)
4.41 BGN 
> 5 ks
5.34 BGN
ks
: NMC_3
:

NANO.MED.CLEAN филтър 99,9%

NANO филтър.MED.NanofiberCLEAN, който улавя повече от 99,9% от вирусите и бактериите, включително коронавирус и COVID-19

За еднократна употреба NANO MED.Филтърът CLEAN с ефективност на филтриране от 99,9% на вируси и бактерии е значителна помощ срещу коронавируса, причиняващ заболяването COVID-19. Тя е много дишаща, лесно се диша през нея. Той е за еднократна употреба и може лесно да се заменя. Не съдържа токсични вещества.

Филтърът има валидни протоколи за изпитване от Nelson Labs. Той е сертифициран по CE като аксесоар на медицинско изделие. Филтърът е патентован чешки продукт, произведен в ЕС.

Чрез комбиниране на филтъра NANO.MED.CLEAN и кърпа с джоб създават перфектната защита за вас и заобикалящата ви среда.

Филтърът може да бъде поставен в джоба на покривалото. Препоръчителната продължителност на употреба е максимум 12 часа.

Измийте ръцете си, преди да използвате филтъра. Поставете я в драперия с джоб. Филтърът е за еднократна употреба. След употреба извадете филтъра и го изхвърлете незабавно в смесените отпадъци. Съществува риск от замърсяване при многократна употреба.

Почистването може да доведе до обезценяване на филтъра.Многократната употреба не е безопасна.

 

NANO.MED.CLEAN filtr

NANO filtrace

Стандартен
CSN EN 14683 + AC, тестван по ISO 10993-5, сертифициран по CE
Произход
CZ / EU
Драперии шалове филтри

Драперии шалове филтри

AGTIVE® NANO драперия с отлични функционални свойства, за многократна употреба, антибактериална, антивирусна, миеща се, дезинфекцираща се, двуслойна, с джоб за филтър и щипка за фиксиране на носа.
Накрайник за глава AGTIVE® SPORT NANO (не е накрайник за уши) с регулируема форма, за многократна употреба, за миене, с джоб за филтър, с широк спектър от приложения и страхотни характеристики. Защита срещу вируси, бактерии, алергени и смог, която се задържа бързо.

Анатомично проектирани и прилягащи функционални чаршафи с размери за мъже, жени и деца. Кройката е максимално съобразена с формата на лицето.Плетена от фин полипропилен или полиестер, съдържащ сребърни наночастици. Тя отвежда потта, осигурявайки комфорт по време на спорт, работа и отдих, но също така и удобно пътуване и чистота за дълго време. Тя е лесно дишаща и може да се носи през целия ден. Активните съставки, т.е. сребърни/цинкови йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии.Завивката има сертификат CE - медицинско изделие.

NANO roušky

n

ANO AGTIVE® за многократна употреба, за пране, двуслоен многофункционален шал с филтър и AGTIVE® SPORT с широк спектър от приложения и страхотни характеристики, за многократна употреба, за пране, с регулируема форма, с джоб за филтър. Защита срещу вируси, бактерии, алергени и смог, която се задържа бързо.

Наноботушите ще ви придружават и защитават при всички ваши дейности, спорт, работа, свободно време, а също и по време на пътувания, където техните свойства са най-изявени.

Използваните фини влакна са почти неабсорбиращи, като по този начин отвеждат потта към повърхността на трикотажа, не охлаждат кожата и не я драскат или дразнят.

Среброто, което се съдържа директно в полимера на нановлакното, активно намалява разпространението на бактерии и по този начин осигурява постоянна и дълготрайна защита. Активните вещества, т.е. сребърните йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са и не предизвикват алергии. Не е необходимо да миете нашите продукти след всяка употреба и по този начин активно допринасяте за опазването на околната среда :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Нашите медицински продукти нано-броня, нано-шал отговарят на стандарта EN 14683+AC, както се изисква от спешната мярка на Министерството на здравеопазването на 22.2.2021, включително актуализацията от 1.11.2021 г. и други за задължението за пренасяне от 25.2.2021 в определени зони, респиратор или подобно средство за защита на дихателните пътища.
Препоръчваме продуктът да се допълни с нанофилтри, за да се постигне 99,9% филтрация.
Чаршафите и шаловете са продукти, изработени от материали и наночастици, антибактериални, антивирусни, двуслойни.
Добавянето на нано-филтър създава трети слой и драперията/шал осигурява защита срещу вируси, бактерии, алергени и смог.
Нашите завеси не са от плат или домашно изработени. Произвеждаме от доказани материали в съответствие със стандартите, приложими за защитно медицинско оборудване.
Всички сертификати, включително цитираните стандарти, можете да намерите във връзките в описанието на продукта или в статията Сертифициране
СЕРТИФИКАЦИЯ - филтър NANO.MED.ПОЧИСТВАНЕ НА

СЕРТИФИКАЦИЯ - филтър NANO.MED.ПОЧИСТВАНЕ НА

FILTER CERTIFICATE

ефективността на филтъра Nano Med Clean срещу вируси е сертифицирана (VFE - Viral Filtration Efficiency) от авторитетната лаборатория Nelson Labs в САЩ. Това е тънък текстил с нановлакнеста структура. Потребителите могат да го поставят в платнена кърпа, за да се предпазят през целия ден. Той е лек и силно дишащ, което улеснява дишането. В сравнение с други материали, той постига дишане от двеста литра въздух на квадратен метър в секунда.

 

Преглед на FullWallet - NANO мултифункционален шал AGTIVE - унисекс - рейтинг: ★★★★★

Преглед на FullWallet - NANO мултифункционален шал AGTIVE - унисекс - рейтинг: ★★★★★

Многофункционален шал NANO AGTIVE 3F 99,9% - унисекс

  • Унисекс размер: M
  • Материал: AGTIVE - >50% полиестер, >40% полипропилен Ag+, <10% еластан
  • Цвят: черно / бяло / сиво / синьо / небесно синьо / зелено / каки / червено / оранжево / жълто
  • С джоб и 3 сменяеми филтъра
  • Съдържа сребърни наночастици
  • Оценка: ★★★★★
Související produkty

NANO.MED.CLEAN филтър 99,9%

Имейл, на който ще получите отговор
Въведете телефонен номер за връзка
Вашето желание, поне 3 символа
Обратно в магазина
Мониторинг на продукта
Въведете условията и имейла, на който искате да изпратите съобщението, когато тези условия са изпълнени
BGN