NANO маска (2-слойна с джоб и щипка) .S .черно

Маска AGTIVE® NANO с отлични антибактериално-антивирусни свойства, за многократна употреба, издръжлива, двуслойна, с джоб за филтър. Можете да миете и дезинфекцирате наноушите многократно, без да загубят свойствата си. Включена щипка за фиксиране за лесно добавяне към завесата.... 
: 9.69 BGN (-12%)
7.05 BGN 
> 5 ks
8.53 BGN
ks
: AG_DRF_bk_S
:

NANO маска (2-слойна с джоб и щипка)

Завивка AGTIVE® NANO с отлични антибактериални и антивирусни свойства, за многократна употреба, издръжлива, двуслойна, с джоб за филтър. Можете да миете и дезинфекцирате наноушите многократно, без да загубят свойствата си. Включена щипка за фиксиране за лесно добавяне към завесата.

Завивката има сертификат CE - медицинско изделие.

Дизайн с гумени ленти зад ушите. Можете да регулирате дължината.

Материалът NanoAgent е в основата на анатомично проектирани и прилягащи функционални чаршафи за мъже, жени и деца. Кройката е максимално съобразена с формата на лицето.Произвеждаме няколко размера (S, M, L) от трикотажни платове от фин полипропилен или полиестер, съдържащи сребърни наночастици. Тя отвежда потта, осигурявайки комфорт по време на спорт, работа и отдих, но също така и удобно пътуване и чистота за дълго време. Активните съставки, т.е. сребърни/цинкови йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии.

Наночастиците - сребърни/цинкови йони, съдържащи се директно във влакната на полипропиленовата/полиестерната плетка, осигуряват постоянна защита срещу вируси и бактерии.

 

ХАРТА НА РАЗМЕРИТЕ приблизителен размер (материалът е еластичен)
S деца ширина 2х9=18cm, височина 12cm
M младежи и жени ширина 2х10=20cm, височина 13cm
L мъже ширина 2х11=22см, височина 15см
mADE IN CZ - Ръчно изработени в Чешката република

Използван материал NanoAgent

SPORT - 140g/m2 - 60% полиестер + 40% полипропилен или PRO+COOL - 150+100g/m2 - 100% полипропилен

Той съдържа наноAg - наночастици сребро или наноZn - наночастици цинк и следователно постоянна и необратима защита срещу бактерии и последваща миризма. 


Използване:

Подходящ за: ежедневно носене, социални дейности, пътуване и всички други дейности, извършвани през цялата година, като перфектна защита на устата и носа.

 

Материал
100~180g/m2 - >50% полиестер, >40% полипропилен Ag+, <10% еластан
Стандартен
CSN EN 14683 + AC, тестван по ISO 10993-5, сертифициран по CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Опаковка
1
Произход
Ръчна изработка в Чешката република
Драперии шалове филтри

Драперии шалове филтри

AGTIVE® NANO драперия с отлични функционални свойства, за многократна употреба, антибактериална, антивирусна, миеща се, дезинфекцираща се, двуслойна, с джоб за филтър и щипка за фиксиране на носа.
Накрайник за глава AGTIVE® SPORT NANO (не е накрайник за уши) с регулируема форма, за многократна употреба, за миене, с джоб за филтър, с широк спектър от приложения и страхотни характеристики. Защита срещу вируси, бактерии, алергени и смог, която се задържа бързо.

Анатомично проектирани и прилягащи функционални чаршафи с размери за мъже, жени и деца. Кройката е максимално съобразена с формата на лицето.Плетена от фин полипропилен или полиестер, съдържащ сребърни наночастици. Тя отвежда потта, осигурявайки комфорт по време на спорт, работа и отдих, но също така и удобно пътуване и чистота за дълго време. Тя е лесно дишаща и може да се носи през целия ден. Активните съставки, т.е. сребърни/цинкови йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии.Завивката има сертификат CE - медицинско изделие.

NANO roušky

n

ANO AGTIVE® за многократна употреба, за пране, двуслоен многофункционален шал с филтър и AGTIVE® SPORT с широк спектър от приложения и страхотни характеристики, за многократна употреба, за пране, с регулируема форма, с джоб за филтър. Защита срещу вируси, бактерии, алергени и смог, която се задържа бързо.

Наноботушите ще ви придружават и защитават при всички ваши дейности, спорт, работа, свободно време, а също и по време на пътувания, където техните свойства са най-изявени.

Използваните фини влакна са почти неабсорбиращи, като по този начин отвеждат потта към повърхността на трикотажа, не охлаждат кожата и не я драскат или дразнят.

Среброто, което се съдържа директно в полимера на нановлакното, активно намалява разпространението на бактерии и по този начин осигурява постоянна и дълготрайна защита. Активните вещества, т.е. сребърните йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са и не предизвикват алергии. Не е необходимо да миете нашите продукти след всяка употреба и по този начин активно допринасяте за опазването на околната среда :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Нашите медицински продукти нано-броня, нано-шал отговарят на стандарта EN 14683+AC, както се изисква от спешната мярка на Министерството на здравеопазването на 22.2.2021, включително актуализацията от 1.11.2021 г. и други за задължението за пренасяне от 25.2.2021 в определени зони, респиратор или подобно средство за защита на дихателните пътища.
Препоръчваме продуктът да се допълни с нанофилтри, за да се постигне 99,9% филтрация.
Чаршафите и шаловете са продукти, изработени от материали и наночастици, антибактериални, антивирусни, двуслойни.
Добавянето на нано-филтър създава трети слой и драперията/шал осигурява защита срещу вируси, бактерии, алергени и смог.
Нашите завеси не са от плат или домашно изработени. Произвеждаме от доказани материали в съответствие със стандартите, приложими за защитно медицинско оборудване.
Всички сертификати, включително цитираните стандарти, можете да намерите във връзките в описанието на продукта или в статията Сертифициране
СЕРТИФИКАЦИЯ - драперия и шал - AGTIVE®

СЕРТИФИКАЦИЯ - драперия и шал - AGTIVE®

AGTIVE® NANO драперии и производни видове продукти

отговаря на всички изисквания съгласно EN 14683 + AC, продуктите са тествани съгласно ISO 10993-5, а използваните материали, нанолистове и нанофилтри не съдържат бактериологични и цитотоксични вещества и според нашите препоръки са безопасни за потребителите

Преглед на FullWallet - NANO мултифункционален шал AGTIVE - унисекс - рейтинг: ★★★★★

Преглед на FullWallet - NANO мултифункционален шал AGTIVE - унисекс - рейтинг: ★★★★★

Многофункционален шал NANO AGTIVE 3F 99,9% - унисекс

  • Унисекс размер: M
  • Материал: AGTIVE - >50% полиестер, >40% полипропилен Ag+, <10% еластан
  • Цвят: черно / бяло / сиво / синьо / небесно синьо / зелено / каки / червено / оранжево / жълто
  • С джоб и 3 сменяеми филтъра
  • Съдържа сребърни наночастици
  • Оценка: ★★★★★
Související produkty

NANO маска (2-слойна с джоб и щипка)

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
BGN
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk