NANO маска (2-слойна с джоб и щипка) .S .черно

Маска AGTIVE® NANO с отлични антибактериално-антивирусни свойства, за многократна употреба, издръжлива, двуслойна, с джоб за филтър. Можете да миете и дезинфекцирате наноушите многократно, без да загубят свойствата си. Включена щипка за фиксиране за лесно добавяне към завесата.... 
: 10.03 BGN (-0%)
8.29 BGN 
> 5 ks
10.03 BGN
ks
: AG_DRF_bk_S
:

NANO маска (2-слойна с джоб и щипка)

Завивка AGTIVE® NANO с отлични антибактериални и антивирусни свойства, за многократна употреба, издръжлива, двуслойна, с джоб за филтър. Можете да миете и дезинфекцирате наноушите многократно, без да загубят свойствата си. Включена щипка за фиксиране за лесно добавяне към завесата.

Завивката има сертификат CE - медицинско изделие.

Дизайн с гумени ленти зад ушите. Можете да регулирате дължината.

Материалът NanoAgent е в основата на анатомично проектирани и прилягащи функционални чаршафи за мъже, жени и деца. Кройката е максимално съобразена с формата на лицето.Произвеждаме няколко размера (S, M, L) от трикотажни платове от фин полипропилен или полиестер, съдържащи сребърни наночастици. Тя отвежда потта, осигурявайки комфорт по време на спорт, работа и отдих, но също така и удобно пътуване и чистота за дълго време. Активните съставки, т.е. сребърни/цинкови йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии.

Наночастиците - сребърни/цинкови йони, съдържащи се директно във влакната на полипропиленовата/полиестерната плетка, осигуряват постоянна защита срещу вируси и бактерии.

 

ХАРТА НА РАЗМЕРИТЕ приблизителен размер (материалът е еластичен)
S деца ширина 2х9=18cm, височина 12cm
M младежи и жени ширина 2х10=20cm, височина 13cm
L мъже ширина 2х11=22см, височина 15см
mADE IN CZ - Ръчно изработени в Чешката република

Използван материал NanoAgent

SPORT - 140g/m2 - 60% полиестер + 40% полипропилен или PRO+COOL - 150+100g/m2 - 100% полипропилен

Той съдържа наноAg - наночастици сребро или наноZn - наночастици цинк и следователно постоянна и необратима защита срещу бактерии и последваща миризма. 


Използване:

Подходящ за: ежедневно носене, социални дейности, пътуване и всички други дейности, извършвани през цялата година, като перфектна защита на устата и носа.

 

Материал
100~180g/m2 - >50% полиестер, >40% полипропилен Ag+, <10% еластан
Стандартен
CSN EN 14683 + AC, тестван по ISO 10993-5, сертифициран по CE
Substance
silver phosphate glass, CAS: 308069-39-8
Опаковка
1
Произход
Ръчна изработка в Чешката република
Драперии шалове филтри

Драперии шалове филтри

AGTIVE® NANO драперия с отлични функционални свойства, за многократна употреба, антибактериална, антивирусна, миеща се, дезинфекцираща се, двуслойна, с джоб за филтър и щипка за фиксиране на носа.
Накрайник за глава AGTIVE® SPORT NANO (не е накрайник за уши) с регулируема форма, за многократна употреба, за миене, с джоб за филтър, с широк спектър от приложения и страхотни характеристики. Защита срещу вируси, бактерии, алергени и смог, която се задържа бързо.

Анатомично проектирани и прилягащи функционални чаршафи с размери за мъже, жени и деца. Кройката е максимално съобразена с формата на лицето.Плетена от фин полипропилен или полиестер, съдържащ сребърни наночастици. Тя отвежда потта, осигурявайки комфорт по време на спорт, работа и отдих, но също така и удобно пътуване и чистота за дълго време. Тя е лесно дишаща и може да се носи през целия ден. Активните съставки, т.е. сребърни/цинкови йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии.Завивката има сертификат CE - медицинско изделие.

NANO roušky

n

ANO AGTIVE® за многократна употреба, за пране, двуслоен многофункционален шал с филтър и AGTIVE® SPORT с широк спектър от приложения и страхотни характеристики, за многократна употреба, за пране, с регулируема форма, с джоб за филтър. Защита срещу вируси, бактерии, алергени и смог, която се задържа бързо.

Наноботушите ще ви придружават и защитават при всички ваши дейности, спорт, работа, свободно време, а също и по време на пътувания, където техните свойства са най-изявени.

Използваните фини влакна са почти неабсорбиращи, като по този начин отвеждат потта към повърхността на трикотажа, не охлаждат кожата и не я драскат или дразнят.

Среброто, което се съдържа директно в полимера на нановлакното, активно намалява разпространението на бактерии и по този начин осигурява постоянна и дълготрайна защита. Активните вещества, т.е. сребърните йони, се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са и не предизвикват алергии. Не е необходимо да миете нашите продукти след всяка употреба и по този начин активно допринасяте за опазването на околната среда :)

Funkční šátky

CERTIFIKACE

Нашите медицински продукти нано-броня, нано-шал отговарят на стандарта EN 14683+AC, както се изисква от спешната мярка на Министерството на здравеопазването на 22.2.2021, включително актуализацията от 1.11.2021 г. и други за задължението за пренасяне от 25.2.2021 в определени зони, респиратор или подобно средство за защита на дихателните пътища.
Препоръчваме продуктът да се допълни с нанофилтри, за да се постигне 99,9% филтрация.
Чаршафите и шаловете са продукти, изработени от материали и наночастици, антибактериални, антивирусни, двуслойни.
Добавянето на нано-филтър създава трети слой и драперията/шал осигурява защита срещу вируси, бактерии, алергени и смог.
Нашите завеси не са от плат или домашно изработени. Произвеждаме от доказани материали в съответствие със стандартите, приложими за защитно медицинско оборудване.
Всички сертификати, включително цитираните стандарти, можете да намерите във връзките в описанието на продукта или в статията Сертифициране
СЕРТИФИКАЦИЯ - драперия и шал - AGTIVE®

СЕРТИФИКАЦИЯ - драперия и шал - AGTIVE®

AGTIVE® NANO драперии и производни видове продукти

отговаря на всички изисквания съгласно EN 14683 + AC, продуктите са тествани съгласно ISO 10993-5, а използваните материали, нанолистове и нанофилтри не съдържат бактериологични и цитотоксични вещества и според нашите препоръки са безопасни за потребителите

Преглед на FullWallet - NANO мултифункционален шал AGTIVE - унисекс - рейтинг: ★★★★★

Преглед на FullWallet - NANO мултифункционален шал AGTIVE - унисекс - рейтинг: ★★★★★

Многофункционален шал NANO AGTIVE 3F 99,9% - унисекс

  • Унисекс размер: M
  • Материал: AGTIVE - >50% полиестер, >40% полипропилен Ag+, <10% еластан
  • Цвят: черно / бяло / сиво / синьо / небесно синьо / зелено / каки / червено / оранжево / жълто
  • С джоб и 3 сменяеми филтъра
  • Съдържа сребърни наночастици
  • Оценка: ★★★★★
Související produkty

NANO маска (2-слойна с джоб и щипка)

Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
BGN
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
French
fr
German
de
Hungarian
hu
Italian
it
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Slovene
sl
Spanish
es
Ukrainian
uk