термо

agtive® TERMO - функционално облекло за случайни дейности в много студена среда

Тази продуктова линия съчетава две много важни изисквания за запазване на топлината на тялото ни в много студено време - долният слой, изработен от полипропиленови влакна, незабавно отвежда потта от кожата, а горният слой, изработен от фина мериносова вълнена прежда, осигурява необходимия топлинен комфорт. Мериносовата вълна има отлична способност да изолира генерираната топлина. Ще намерите приложение на TERMO навсякъде, където трябва да запазите топлината си, въпреки че редувате висока физическа активност с периоди на почивка.

Бельо с отлични топлоизолационни свойства благодарение на комбинацията от полипропилен и топла мериносова вълна. Най-добре е да се използва при много студено време, за да се поддържа постоянен топлинен комфорт по време на случайни дейности. Отличителният анатомичен дизайн и плоските шевове, които не притискат, повишават комфорта на потребителя.

Подходящ за: каране на ски, пътуване с мотоциклет, работа в студени складове и халета, лов и риболов, зимни спортове и преходи, зимен туризъм и всички други дейности на открито през зимата и при много студено време.

Използван материал:

Изработен от наноагент TERMO 180g/m2 (80% полипропилен Ag+, 20% мериносова вълна)

TERMO

Cenový limitПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk