Пълно ревю на портфейла - PRO SPECIAL комплект функционални дрехи за жени - дълго бельо, риза с дълъг и къс ръкав - рейтинг: ★★★★★

PRO (AN-ATOMIC) SPECIAL комплект функционално облекло за жени включва

PRO дълго бельо
PRO риза с дълъг ръкав
PRO риза с къс ръкав
PRO наносокс

  • Размер: XS - 3XL
  • Материал: AN-ATOMIC (PRO) - 100% полипропилен Ag+
  • Цвят: черно / бяло / сиво / синьо-черно
  • Съдържа неабсорбиращи се сребърни наночастици
  • Оценка: ★★★★★

AN-ATOMIC SPECIAL комплект функционално облекло за жени - дълго бельо, риза с дълъг и къс ръкав

  • Размер: XS - 3XL
  • AN-ATOMIC- 100% полипропилен Ag+
  • Цвят: черно / бяло / сиво / синьо-черно
  • Съдържа неабсорбиращи се сребърни наночастици
  • Оценка: ★★★★★

За целите на прегледа на мен и Янка ни беше предоставен комплект дамски функционални дрехи: тениска с дълъг ръкав, тениска с къс ръкав, дълго бельо и чорапи. Разделихме си комплекта, Янка взе чорапите, аз - останалите. Разбира се, всички дрехи в комплекта могат да бъдат закупени поотделно, но ако смятате да си купите повече от едно функционално бельо, комплектът определено е най-целесъобразен. Джентълмените разполагат с подобен набор от функционално бельо.

Функционалното бельо е подходящо за всички видове спорт, при които е необходима топлоизолация, но също така и за пътуване и всякакви дейности в по-студено време. Производителят препоръчва 1. носете слой функционално облекло, като тестваните от мен долнище и тениска, при температури между 0 и 15 °C, ако не извършвате интензивна физическа дейност, или между -10 и -20 °C, ако извършвате интензивна физическа дейност.

Бях наистина любопитен и изпробвах ризата с дълъг ръкав и панталона директно по време на еднодневно занимание с кучетата в гората. Първата част беше просто ходене, след това бягане, изчакване и така отново в няколко кръга. 

Първото впечатление беше много приятно, бих го описала като"като в памук". Дори след 8 часа навън не усещах студ, влага и т.н. Най-взискателни са винаги почивките, когато след края на действието стоите, чакате и почти винаги ви е студено. Приятното усещане за сухота и топлина се запазваше дори по време на почивките, което беше безценно.

Прилягането на бельото е просто перфектно, което ме изненада много приятно. Кройка на талията, малко по-дълги ръкави на ризата с дълъг ръкав, същата изискана кройка на ризата с къс ръкав. Долнището също има подходяща кройка и дори дължината на крачолите е точно толкова, колкото трябва. Сребърните декоративни шевове изглеждат много добре, както и интересната текстура на плата. От моя гледна точка оценявам и факта, че това е тънък материал, който мога да нося само с гамаши и изглежда страхотно.

Първото нещо, което ми дойде на ум след целия ден, беше, че искам чорапи и 2. слой. :-)

Пълният преглед можете да намерите на адрес: https://www.plnapenezenka.cz/shopping/reviews-nanoshop-functional-clothing

 

Какво оценявате в електронния магазин nanoshop.cz?

богат избор от термоизолационни облекла, антибактериални трикотажни изделия, бельо, функционално бельо, шалове, драперии и чорапи

✅ продуктите се произвеждат в Чешката република

✅ за поръчки над 1.000 CZK е безплатна доставка

Всички размери (XS - 3XL)

✅ Продукти от NANO материали: антибактериална полипропиленова прежда

висококачествени материали + изключителни свойства на продукта (без мирис в продължение на няколко дни, без необходимост от гладене)

Удължена гаранция на продукта за цели 3 години

✅ не е необходимо да миете продуктите след всяка употреба и по този начин активно допринасяте за опазването на околната среда

Cenový limitСтатусПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk