СЕРТИФИКАЦИЯ - филтър NANO.MED.ПОЧИСТВАНЕ НА

FILTER CERTIFICATE

ефективността на филтъра Nano Med Clean срещу вируси е сертифицирана (VFE - Viral Filtration Efficiency) от авторитетната лаборатория Nelson Labs в САЩ. Това е тънък текстил с нановлакнеста структура. Потребителите могат да го поставят в платнена кърпа, за да се предпазят през целия ден. Той е лек и силно дишащ, което улеснява дишането. В сравнение с други материали, той постига дишане от двеста литра въздух на квадратен метър в секунда.

 

Ефективността на филтъра Nano Med Clean срещу вируси е сертифицирана (VFE - Viral Filtration Efficiency) от авторитетната лаборатория Nelson Labs в САЩ. Това е тънък текстил с нановлакнеста структура. Потребителите могат да го поставят в платнена кърпа, за да се предпазят през целия ден. Той е лек и силно дишащ, което улеснява дишането. В сравнение с други материали, той постига дишане от двеста литра въздух на квадратен метър в секунда.

Цялото производство се осъществява в Чешката република. Срокът на действие на материала е 12 часа. В сравнение с конкуренцията той се отличава преди всичко с високото си ниво на дишане, а именно 200 l/m²/s.
Нанофилтрите са предназначени за поставяне в текстилни завеси. Филтърът има сертификат CE и е включен в списъка на SÚKL като аксесоар на медицинското изделие.
В линка ще намерите протоколите VFE, BFE и PFE от Nelson Labs и декларацията за съответствие (CE).
 
NANO MED CLEAN filtr
NANO filtrace
Cenový limitСтатусПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk