MERINO

agtive® MERINO - функционално облекло за много студено време

Облечете се топло... Тази продуктова линия съчетава две много важни изисквания за поддържане на топлината на тялото ни в много студено време - комбинацията от материали в плетивото, конструирано с по-висок грамаж, запълващ профила на плетивото с малки въздушни пространства, които осигуряват топлоизолация, а високият дял на фина мериносова вълна ще осигури необходимия топлинен комфорт. Мериносовата вълна има отлична способност да изолира генерираната топлина. Ще намерите приложение на MERINO навсякъде, където трябва да ви е топло, дори и да не се занимавате с висока физическа активност.

Бельо с отлични топлоизолационни свойства благодарение на комбинацията от топла мериносова вълна, полиестер и други добавки. Той ще намери своето място навсякъде, където няма възможност за физическа активност, и в много студено време. Отличителният анатомичен дизайн и плоските шевове, които не притискат, повишават комфорта на потребителя.

Подходящ за: екстремно каране на ски, пътуване със зимен мотоциклет, работа в студено време, лов и риболов, зимни спортове и преходи, зимен туризъм и пребиваване на открито през зимата и в много студено време.

Използван материал:

Изработен от наноагент MERINO 230g/m2 (54% вълна Merino, 21% полиестер Thermo°Cool, 21% лиосел Tencel® C, 4% полиамид)

agtive MERINO

СтатусПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk