Партньорско пристанище

Спечелете пари онлайн с нашата партньорска програма NANO на
.AFFIL

Вашите блогове, списания, каталози, страници във Facebook и други дейности в интернет могат да ви носят редовен доход, като се присъедините към нашата партньорска програма NANOSHOP.CZ на AffiliatePort.cz и започнете да промотирате нас и нашите продукти.

Защо да се присъедините към партньорска програма?

Описание на вашия магазин за електронна търговия, конкурентни предимства и други причини, поради които издателите на афилиейт продукти трябва да се включат в популяризирането на вашата програма

  • Бисквитките са 30 дни
  • Афилиейт партньорът има право на комисиона 8.4% от окончателната поръчка
  • Предлагат се XML продуктови емисии и други рекламни елементи, банери, статии
  • Качествено обслужване от топ партньорска мрежа
  • Американска технология за проследяване на реализациите
  • Бързо одобрение и плащане на комисиони
  • Допълнителни промоционални препоръки (безплатна доставка, подарък към поръчката, чести промоции и отстъпки, възможност за ексклузивно сътрудничество...)

Как да започнем?

За да популяризирате нашия електронен магазин и нашите продукти, просто се регистрирайте в AffiliatePort.eu или се свържете с нас на info@affiliateport.eu, или се обадете на +420 773 759 523. Регистрацията в партньорската мрежа е безплатна и промоцията може да започне веднага след регистрацията. След регистрацията ще получите достъп до администрацията на мрежата, където можете да намерите преглед на всички преобразувания, техния статус и друга необходима информация. Банери и други рекламни материали ще намерите в подробностите за конкретната оферта. Ако се нуждаете от творчески материали по поръчка, свържете се с партньорската мрежа, която ще ви предостави тези материали.

 

AffiliatePort.eu е една от най-големите комисионни партньорски мрежи в Чешката република, Словакия и други европейски пазари.
Тя помага на своите партньори и клиенти да увеличат печалбите си чрез интернет.

AFFIL PORT kontakt

СтатусПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk