СПОРТ

agtive® SPORT - спортни и цветни

Спортно бельо, което може да реагира много бързо на повишени натоварвания. Той е изработен от интегрирана плетка, която съчетава най-добрите свойства на два функционални материала - полипропилен и полиестер.  

Полипропиленът с бактериостатична обработка надеждно пренася влагата към външния слой от полиестер, който в сътрудничество със специфичната структура на трикотажната тъкан, която увеличава лицевата площ, изпарява тази влага много бързо в околното пространство. Полипропиленът запазва кожата суха дори при висока физическа активност и е много удобен, неалергичен и устойчив на плесени и бактерии. 

Гамата бельо SPORT е за всички вас, които сте свикнали с качеството и характеристиките на бельото agtive® и искате да се наслаждавате на дейностите си в любимия си цвят. Той е особено подходящ за спорт на открито или за повишена физическа активност при умерени температури, например през пролетта и есента. 

Ефективните бактериостатични вещества се съдържат в целия обем на влакното, безопасни са, не дразнят кожата и не предизвикват алергии. 

Не е необходимо да миете нашите продукти след всяка употреба и по този начин активно допринасяте за опазването на околната среда :)

Използването на плоски шевове и цялостната висококачествена изработка придават на бельото висока издръжливост и полезност. Не е необходимо да миете след всяка употреба - така че пестите време и портфейл. 

 

Използван материал

Изработен от материал с наноагент SPORT (140 г/м2 - 60% полиестер, 40% полипропилен Ag+ със сребърни наночастици), който осигурява постоянна и неабсорбираща се защита срещу бактерии и последваща миризма. Тя ще ви осигури усещане за чистота за дълго време.

SPORT

Cenový limitСтатусПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk