GOLF

agtive® GOLF - функционално облекло

Продуктите GOLF са връхни дрехи за спорт и ежедневно носене. Те съчетават свойствата на бельото и спортното облекло. Те се носят директно върху тялото, но благодарение на усъвършенствания дизайн, устойчивостта на замърсяване и намачкване ще ви представят дори в трудни ситуации като голф и след 36 дупки. Трикотажната материя отвежда потта и по този начин допринася за комфортно усещане дори през топлите месеци. Благодарение на наночастиците те запазват тялото ви сухо, а околната среда - без миризми. Продуктите GOLF не образуват видими потни карти през лятото и затова са предназначени за всяко място, където искате да изглеждате свежи. Ще останете доволни от лесната им поддръжка, незатъмняващото покритие и устойчивостта на цветовете...

Започва ерата на функционалното облекло в ежедневието и работата. Атрактивен дизайн, изтънчени детайли и приятен и лек материал - това са основните характеристики на продуктовата гама GOLF. Материалът, от който са изработени продуктите, ще ви изненада приятно с високата си производителност и почти безпроблемната поддръжка.

Подходящ за: ежедневно носене, работа в хигиенична среда, пътуване и всички спортни дейности на закрито, голф, тенис, туризъм, отдих, релаксация.

Използван материал

Изработен от материал GOLF с наноагент (150 г/м2 - 100% полипропилен Ag+ (сребърни наночастици), който осигурява постоянна и незаличима защита срещу бактерии и последваща миризма. Тя ще ви осигури усещане за чистота за дълго време.

GOLF

Cenový limitПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk