топ

agtive® TOP - топлоизолационно облекло

Топлината, която генерирате, трябва да остане близо до тялото ви, особено в студено време. Нежно разчесаната обратна страна на материята TOP ще ви държи топло. Благодарение на комбинацията от здрави полиамидни и гъвкави еластанови влакна гамата TOP е удобна за носене. Материалът е дишащ, отвежда потта и влагата към повърхността и осигурява топлинен комфорт. Дори при по-висока мощност тялото ви не се прегрява. Плътната структура на плетивото и гладката повърхност не се закачат за острите части на дрехите, устойчиви са на велкро и не мухлясват. Качественият материал се допълва от плоски шевове и детайлна изработка с ценни бродерии.

Изключителни свойства на плетената материя, изискана кройка за мъже или жени и сложни детайли на ушиване - това е agtive® TOP. Тя предпазва тялото от студа и изолира топлината. Това е изпитан и подходящ втори слой, предназначен за комбинация с антибактериални функционални облекла.

Подходящ за: всички дейности на открито, пътуване и престой на открито в студено време.

Използван материал:

Изработена от наноагент TOP (235 g/m2 - 86% полиамид, 14% еластан) Здрава топлоизолация, водоотблъскваща плетка с по-висока грамаж.

TOP

СтатусПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk