нано mатериали

COOL
COOL
GOLF
GOLF
MERINO
MERINO
PRO
PRO
SILUET
SILUET
СПОРТ
СПОРТ
термо
термо
топ
топ

STOP MICROB & VIRUS

За антибактериално функционално облекло и бельо

Плетено със специално полипропиленово/полиестерно влакно, обработено с антибактериална антивирусна добавка на основата на сребърни йони. Той предотвратява развитието на бактерии и вируси, намалява неприятните миризми и осигурява хигиенична свежест. Той не е вреден за хората и околната среда.

Отдавна е известно, че неабсорбиращите текстилни материали, в случая предимно полипропилен, са по-подходящи за отвеждане на потта от тялото, отколкото повечето естествени влакна. Чрез отвеждане на водните пари от кожата се гарантира по-добър топлинен комфорт, кожата остава суха и създава усещане за топлина в студено време и за прохлада в топло. Със сложната структура на трикотажа и добавянето на други видове еластан и влакна от вълна Мерино създадохме основна гама от функционални облекла за всички сезони. Въпреки това всеки продукт от гамата трябва да се избира не само според температурата на околната среда, но и според дейността, която се очаква да се извършва.

Равнището на нанотехнологиите в текстилната индустрия ни позволява да създаваме трикотажни изделия и продукти, които имат революционни свойства: постоянни антимикробни и антибактериални функции, т.е. дълготрайно освобождаване на околната среда от миризми и гарантирано усещане за хигиенична чистота. Нашите продукти издържат няколко дни и не е необходимо да се мият след всяка употреба. Продуктите не се нуждаят от гладене и са устойчиви на мазнини, вода, масла и киселини... Като намалявате циклите на пране, енергията и разходите за перилни препарати за поддръжка на нашите продукти, вие спестявате значително от времето си и от околната среда :)

 


Продуктите на AGTIVE се отличават със сложната си плетена структура и добавянето на други видове влакна, като еластан и вълна Мерино, които допълват изключителните им свойства.Изберете от следните основни серии:

COOL : за меко и топло време
PRO : за професионална употреба при променливо време
GOLF: за комфорт и за забавление
SILUET : бельо, полезно през цялата година
SPORT : спортно и цветно за активни дни през цялата година
TOP : потници, жилетки, панталони като втори слой за студено време

В гамите могат да се намерят функционални спортни облекла, изработени от традиционни материали без антибактериални наночастици:

PROTTON: облекло за спорт и свободно време
REVIVE: от рециклирани материали

Cenový limitСтатусПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk