Буниони - деца

Подлепване на буниони при деца

Позиция на приложението

В легнало положение крайникът се поддържа.

Процедура за кандидатстване

Консултирайте се редовно с вашия физиотерапевт или лекар, обръщайте внимание на усещанията на децата, прилагането трябва да се повтаря няколко пъти последователно.

1. Да подготвим две касети GEM. Измерете дължината им от външния до вътрешния глезен и заоблете ъглите.

2. Котвата на първата лента се залепва без напрежение над външния глезен и се продължава със залепването на лентата без напрежение до средата на стъпалото. Хванете крака и направете сгъване на крака (прав ъгъл в глезена) и насочете крака навътре (направете вътрешна ротация на крака)

3. В това подготвено положение приложете лентата с 50% напрежение върху вътрешния глезен. Залепете края на лентата, без да дърпате.

4. За да подсилим ефекта, ще използваме и втора лента. Залепете котвата на втората лента без напрежение в областта над глезена и продължете да лепите лентата напълно без напрежение до средата на стъпалото. Хванете крака и направете сгъване на крака (прав ъгъл в глезена) и насочете крака навътре (направете вътрешна ротация на крака)

5. В това подготвено положение приложете лентата с 50% напрежение към външния глезен. Залепете края на лентата, без да дърпате.

СтатусПроизводителСамо в наличностVypíše pouze produkty skladem
Bulgarian
bg
Čeština
cz
English
en
German
de
Hungarian
hu
Polish
pl
Romanian
ro
Slovak
sk
Ukrainian
uk